Dogodki

V oddaji Dobro jutro 30.11.2018

https://4d.rtvslo.si/arhiv/dobro-jutro/174579328

 

V knjižnici na Bledu pa bo 15. 11. ob 19.30 uri prav tako potekalo predavanje: 

 

Sanje kot edinstven pripomoček za razumevanje naših bolečin

  

Sanjamo vsi, štiri do petkrat na noč. Čeprav se zdijo sanje na prvi pogled brez glave in repa, nosijo zelo subtilna sporočila, kje se nahajamo. Kažejo nam, če smo v psihološkem ravnovesju ali nas nekaj obremenjuje, včasih se v njih zrcalijo celo telesna bolezenska stanja. Sanje ne zamenjujemo s prerokovanjem, saj jih v analitični psihologiji uporabljamo kot metodo za globlje razumevanje človeških stisk in neredko tudi zelo jasno nakazujejo pot, po kateri lahko najdemo svoje rešitve.

  

Toplo vabljeni!

  

 

HALO TV 05.11.2018 Nadaljevanje - kakšen pomen nosijo naše sanje.

Ogled oddaje

 

HALO TV 09.10.2018 Kakšen pomen nosijo naše sanje.

Ogled oddaje

 

V novi knjižnici v Radovljici je v četrtek 12. 10. ob 17.30 uri potekalo predavanje:

 

S pomočjo sporočil iz sanj do boljših odnosov  

 

Vsak odnos v dobrem in slabem soustvarjamo sami - ljubezenski, prijateljski, starševski, delovni, nenazadnje tudi odnos s samim sabo. Nekaterih stvari se zavedamo, nekaterih ne in zlasti te lahko nepredvidljivo vplivajo na naš odnos in pogled na življenje ter občutek sreče. Sanje kot specifičen izraz nezavednega nudijo odličen pripomoček za razumevanje našega nezavednega mišljenja in ravnanja. Če znamo razumeti lastne sanje in lastne slepe pege, lažje razumemo tudi svoje (in marsikdaj tudi tuje) vzorce obnašanja v odnosih. Šele ko nekaj razumemo, pa se velja odločiti, kako to spremeniti, da bi lažje skupaj stopali na pot, ki nam je namenjena v dvoje. 

 

 

 

 

13.09.2018 se je začela delavnica učne analize sanj:  Kako živeti svoje sanje

kako živeti svoje sanje

 

Od 04.10.2018 dalje poteka cikel pogovorov namenjenih prebujanju ženske energije v naši psihi.

Divja ženska

 

7. 6. 2018 pa sem v Layerjevi hiši v Kranju predavala o različnih tipih osebnosti in razlikah pri njihovih sanjah ter pomenu teh razlik pri razumevanju med nami. Toplo vabljeni! 

  

16. 4. 2018 sem o vlogi sanj v našem vsakdanjiku predavala na Ljudski univerzi v Radovljici. 

 

8. 3. 2018 sva z Bredo Biščak nastopili v Layerjevi hiši v Kranju, kjer smo si posebej pogledali nezavedne vidike nasprotnega spola v nas in njihovo vlogo pri naših odnosih. 

 

17. 2. 2018 sem nastopila v oddaji Dobro jutro na RTV SLO, kjer sem predstavila nezavedne vidike moškosti pri ženskah in nezavedne vidike ženskosti pri moških ter njihove vplive na naše odnose. Več o tem na povezavi...

 

14. 2. 2018 sva z Bredo Biščak nastopili v knjižnici Prežihovega Voranca v Ljubljani, kjer smo se pogovarjali o vlogi sanj pri ljubezenskih odnosih. Nekaj o tem na naslednji povezavi...

 

30.1.2018 članek v časopisu Večer na temo Zakaj je dobro vedeti, v katero skupino ljudi spadate.

Članek si lahko preberete tukaj.

 

19. 12. 2017 sva z Bredo Biščak nastopili v oddaji Dobro jutro na RTV SLO, kjer smo se pogovarjali o naših temnih straneh, imenovanih senca. Izseček najinega nastopa si lahko ogledate tukaj.

 

28. 11. 2017 sva s Tinetom Papičem nastopila v oddaji Dobro jutro na RTV SLO, kjer smo se pogovarjali o sanjah. Izseček najinega nastopa si lahko ogledate tukaj.

 

16. 11. 2017 sva z Bredo Biščak ob 18h v Vodnikovi domačiji v Ljubljani predavali na temo: Iz takšne smo snovi kot sanje.

 

8. 11. 2017 smo v prostorih Četrtne skupnosti Ljubljana Center na Zarnikovi 3 v Ljubljani izvedli predavanje na temo Pomoč sanj v vsakdanjem življenju z vidika analitične psihologije.