PREGLED PROJEKTA IZDELAVE INTERNET STRANI

NAROČNIK STORITVE IZDELAVE INTERNETNE STRANI: Psihoterapija Konsulta, Radovljica

 

Potek projekta za novo internetno stran in njeno izdelavo

Ob izdelavi internetnih spletnih strani je zmeraj prvi korak usklajevanje z uporabnikovimi željami, ter analiza trga. Na tak način se lahko izvede projekt, ki bo stranki v korist. V kolikor je projekt dobro zastavljen bo na dolgi rok podjetju pripeljal določeno količino novih uporabnikov, ali pa bo krepil blagovno znamko. Nekatere internetne strani so namenjene tudi izobraževanju. Izdelava katerekoli internetne spletne strani ima tudi svojo ceno. Cena je postavljena glede na kompleksnost samega projekta. Na to vpliva predvsem količina dizajnerskih ur ter količina vnešenih vsebin. Cena izdelave internetne strani se določi glede na aktualni cenik. Le ta se nahaja na prenovljeni internetni strani podjetja VSI.SI.

Vsisi
 
Spletna stran Psihoterapija Konsulta

Postavite svoje življenje v varen tok življenja s pomočjo Psihoterapije Konsulta

Podjetje se ukvarja s terapijami, ki ljudem pomagajo pri vsakodnevnih težavah uma. Na ta način posameznik spozna samega sebe in se lažje sooča z nalogami in težavami, ki nam jih postavlja življenje. Način dela temelji na Jungovski analitični psihologiji. Prvi korak pri terapiji v obliki psihoterapije pa je priznanje, da posameznik potrebuje pomoč.

 
 

Več o novi internetni strani, njeni izdelavi ter ceni

Ob izdelavi nove inetnet strani ima vsako podjetje določena pričakovanja. Na ta način ima podjetje namen pridobiti povpraševanja, izobraževati uporabnika ali pa krepiti blagovno znamko. Za dosego cilja pa je potrebno opredeliti tudi ceno. V kolikor podjetje oceni, da je do rezultata mogoče priti na spletu, se začne projekt izdelava internetne spletne strani. Podjetje VSI.SI ima že več kot deset let izkušenj. Zaradi velike količine že narejenih internetnih strani je potek dela ustaljen in kvaliteten. Strankam se zagotavlja storitev na visokem nivoju, projekti pa se oresničujejo brez zapletov.

Vsi.si, spletni marketing, d.o.o.

Šmartinska cesta 134A
1000 Ljubljana

www.spletnidonos.si
www.internetni-marketing.si

E-mail: info@vsi.si
Tel: 05 907 59 28

 

Vsebine na teh spletnih straneh so avtorsko zaščitene.

 

 

Izdelava spletne strani Center HolosIzdelava spletne strani NokranIzdelava spletne strani EVJ ElektropromIzdelava spletne strani Elektronik InventIzdelava spletne strani Veg&SamIzdelava spletne strani Life Center

Izstopite iz sivine povprečja.

Povejte nam o željah vašega projekta.